8.12.05

de klad in muziekbladenland

Eigenlijk is het om moedeloos van te worden, OOR dat ondanks glossy papier inhoudelijk steeds harder achteruit gaat en godbetert "het beste van Aloha" meeneemt en nu een nieuw muziekblad dat qua cover meteen de associatie "Aloha 2" oproept.

Inhoudelijk maakt Revolver die associatie meer dan waar: veel Beatles, Neil Young, Santana, Supertramp, Katie Melua... aangevuld met een vleugje OOR (Korn, U2, en heel veel cd- en dvdrecensies) plus een cd met bands die door Neil Young zijn geïnspireerd (Hallo Venray, Dyzack, Calexico...)

Maar toch, waarom al die geld- en papierverspilling? Kunnen we niet gewoon die twee bladen fuseren tot de oorspronkelijke en tweewekelijkse OOR die er inhoudelijk weer toe doet? Desnoods naast de oorspronkelijke Aloha, die ik dan nog steeds gewoon kan laten liggen.

Online mag het in ieder geval wel samengaan: de site van Revolver is best overzichtelijk en gebruiksvriendelijk; die van OOR is al net zo rampzalig als het blad.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Tsja, de marginale kutblaadjes deden het altijd nog een stuk beter. Jammer dat die niet meer bestaan. Alleen wankwaliteit overleeft, dat blijkt maar weer. (Trouwens: hoezo "overleeft", oor is toch ook meer dood dan levend?)

10:28 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Vanmiddag bij de tijdschriftenboer doorgebladerd en weer teruggelegd. Nix voor mij...

7:03 p.m.  

Een reactie posten

<< Home